Хімічна промивка мембран зворотного осмосу - aqua-room.com.ua

Хімічна промивка мембран зворотного осмосу

Опубліковав aquaroom 12.03.2018 0 Comment(s) Послуги,

Мембрана до і після промивкиДля більш тривалої та ефективної експлуатації мембрани зворотного осмосу періодично потребують хімічної промивки. Основна мета якого - очистити мембранний фільтр від утвореного ними в процесі експлуатації забруднених. Так при правильному обслуговуванні та своєчасній хімічній промивці мембрани зворотного осмосу, її термін служби може досягати 4 і більше років без втрат якості очищення. Періодичність хімічної промивки мембрани зворотного осмосу залежить від ступеня засмічення води в водопроводі. Спеціалісти рекомендують провести хімічне очищення мембран не рідше, ніж раз у 6 місяців.

Як відбувається хімічна очистка мембрани зворотного осмосу?


Хімічну промивку мембрани слід повірити спеціалістам, так як при пошкодженні мембрани в процесі демонтажу або очищення, її можна вивести з строю і тоді буде потрібно замінити мембрани. Сам процес очищення мембрани складається з: демонтажу мембран із системи зворотного осмосу (якщо конструкція не дозволяє зробити це на місці), промивки та зворотної установки мембрани.

Основні етапи хімічної промивки зворотноосмотичної мембрани


Безпосередньо хімічна промивка включає в себе:

Лужну промивку для видалення іловых відкладень та інших органічних сполук;
Кислотну промивку, основну функцію якої - видалення з'єднань заліза, алюмінію, марганцю, а також карбонатних відкладень;
Промивку біоцидами для видалення та профілактики біообростання.
Під час хімічної промивки мембрани зворотного осмосу слід контролювати температуру і рівень рН. Хімічна промивка мембрани повинна проводитися при низькому тиску і високій швидкості потоку очищаючого розчину. Для цього в промисловій та домашній водопідготовці використовують спеціальне обладнання, яке дозволяє обслуговувати установки будь-якої потужності без втрати ефективності.

Хімічна очистка мембран зворотного осмосу в Одесі


Станція хімпромивки систем зворотного осмосуЯкщо ви хочете істотно збільшити термін експлуатації та ефективність очищення мембрани зворотного осмосу, то вам просто необхідна професійна хімічна очистка мембран. И мы знаем, как вам помочь! Интернет магазин Aqua-room - це більше, ніж просто магазин, адже ми також надаємо послуги по обслуговуванню фільтрів, систем та будь-якого іншого обладнання для водопідготовки в Одесі. Ми також займаємося заміною фільтруючих матеріалів, виробництвом промислових систем зворотного осмоса та обслуговуванням обладнання. Якщо вам потрібна консультація або допомога спеціалістів - звертайтеся до нас. Зробіть воду в вашому домі ще чище разом з Aqua-room.