Монтаж побутових фільтрів - aqua-room.com.ua

Монтаж побутових фільтрів

Опубліковав aquaroom 12.03.2018 0 Comment(s) Послуги,

Сучасна водопровідна вода, на жаль, не відповідає регламентованим нормам до питної води, тому більшість жителів мегаполісів вже встановили систему водоочистки в своєму будинку. Подібне рішення дозволяє раз і назавжди забути про проблеми забрудненої води та купівлі води в магазинах. Купівля та монтаж побутового фільтра дозволяють раз і назавжди забути про проблеми забрудненої води. Для побутової очищення води використовують:

Механічні, вугільні, комплексні фільтри;
Змягчувачі, обезжелезівателі води;
Фільтри зворотного осмосу;
Іонізатори і лампи УФ-випромінювання.
Підбір і монтаж обладнання для очищення побутової води відбувається виходячи з рівня її забруднення.

Які складнощі монтажу обладнання для побутової очищення води?


Якщо говорити про монтаж звичайного механічного фільтра, то тут для установки потрібні мінімальні навички роботи з інструментами і інструкція від виробника. Якщо ж мова йде про монтаж побутових систем водопідготовки, комплексних фільтрів та іншого обладнання, то краще звернутися до фахівців, які зекономлять не тільки ваш час, але і нерви, забезпечивши коректну роботу системи.

Етапи установки фільтрів очищення побутової води


Першим кроком після вибору фільтра є його збір (якщо фільтр надходить в розібраному вигляді), установка додаткового крана для очищеної води, трійника-адаптера, видалення заглушок і підключення шлангів. Наступним кроків буде з'єднання крана з фільтром очистки. І останнє - це контрольна перевірка роботи фільтра побутової очищення води, після монтажу. Під час якої визначається коректність роботи фільтра, відсутність протікання і їх усунення при наявності. Що ж стосується систем зворотного осмосу, то з їх монтажем можуть виникнути складності, так як робота системи має на увазі 5 або навіть 6-ступінчасту попередню очистку. Ми рекомендуємо довірити монтаж побутових фільтрів і систем зворотного осмосу фахівцям. 

Монтаж побутових фільтрів для води в Києві, Одесі


Установка побутових фільтрів в Одесі та КиєвіЯкщо ви зіткнулися з труднощами в монтажі побутових фільтрів для очищення води, команда інтернет магазину Aqua-room поспішає вам на допомогу! Наші фахівці працюють з установками будь-якої складності, починаючи від звичайних проточних фільтрів і закінчуючи системами зворотного осмосу і промисловими установками. Ми також займаємося обслуговуванням обладнанням: промиванням мембран, заміною фільтруючих матеріалів і навіть проектуванням систем. З нами ви назавжди забудете про забрудненій воді у вашому домі!